Informacje na temat bezpieczeństwa epidemicznego
W trosce o bezpieczeństwo naszych Gości od lat stosujemy procedury mające na celu ochronę przed zagrożeniami fizycznymi chemicznymi i mikrobiologicznymi.
Jeszcze na długo przed rozpoczęciem działalności gospodarczej w zakresie organizacji przyjęć oraz pojawieniem się pandemii Covid działaliśmy w obszarze jakość i bezpieczeństwo żywności oraz bezpieczeństwo człowieka.
Jako pierwsi w Polsce na przełomie marca i kwietnia 2020 roku udostępniliśmy bezpłatnie nasz obiekt Dla wszystkich którzy byli na pierwszej linii walki z korona wirusem.
Przekazaliśmy od razu ten obiekt bo wiemy że jest w pełni zabezpieczony a ryzyko zagrożeń ograniczone do minimum.
Dysponujemy specjalistycznym sprzętem pozwalającym na Dezynfekcję i Ozonowanie pomieszczeń dając gwarancję czystości mikrobiologicznej powietrza.
Podejmowane profesjonalne
- działania z profesjonalnym użyciem ozonatorów
- stosowaniem lamp UV w procesie sterylizacji sztućców obok innych prostych wszech obecnych metod dają poczucie bezpieczeństwa.
Nasza wiedza z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności oraz możliwości występowania tak zwanego Bio terroryzmu wykorzystywana jest wielokrotnie w procesie szkoleń które prowadzimy w dużych zakładach produkcyjnych.
Prowadzimy szkolenia wyjazdowe dla dużych jednostek produkujących żywność oraz opakowania do żywności.
Na stałe współpracujemy z wiodącymi na rynku producentami żywności i opakowań. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących możliwości organizacji takich szkoleń przez naszych szkoleniowców – audytorów zapraszamy do kontaktu w biuro@dworbialewino.pl.